13. 7. 2008

Orient Expres na Kysuciach v mojom podaní





3 komentáre:

Beáta Želtvayová povedal(a)...

Zaujímavé. Každopádne sa snaha cení. Nedá mi nepoznamenať už po dlhšom sledovaní blogu, na ktorom publikuješ jednu vec. Neskúšal si náhodou fotky pred nahrávaním zmenšiť do rozmerov na publikovanie pre web? 1024x niečo... nepôsobí to takto dobre, šumí ti obloha, kresba sa stráca a moment, ktorý si sa snažil zachytiť už nemá ten charakter aký mal mať. Oči sa zahladia na kvalitu snímky, trochu by som sa zamerala na editáciu. Na nete sú rôzne programy, ktoré umožňujú základné úpravy.

Beáta Želtvayová povedal(a)...

Možno by bolo fajn, ešte vykúzliť maximum s aparátom, ktorým fotíš, tým získaš aj cvik, možno skúsenosť. Ale takto to ešte nie je dobrý začiatok k zrkadlovke, to veru nie. Každopádne sa posnaž zamerať na úpravu základných krokov.

Matej Babič povedal(a)...

Ďakujem za prijemné slová. Jasné, s veľkosťou fotiek už musím niečo urobiť... jednaj ako vravíš, aj kvalita ide dole pri plnom rozlíšení a celkovo to nepôsobí dobre a aj nahrávanie fotiek je potom dosť obtiažne a zdlhavé. Moje snahy o získanie Photoshopu začínajú mať prvé úspechy, takže o pár dní by už som ho mohol mať... no a potom uvidíme, ako som šikovný...